Кіш з кабачками і морквою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
Випічка
Дитячі страви
Закуски
Овочі

«Зі Смаком» вам з незрівнянної краси випічкою! Кіш з кабачками і морквою готується дуже просто, а з вигляду виходить таким, ніби пекар на пару з художником над ним працювали годинами. Вишукана випічка всім своїм виглядом говорить про походження рецепта: ласкаво просимо у Францію!


Щоб акуратно нарізати овочі, скористайтесь або ручної овочечисткою, або спеціальною теркою для тонкого шаткування. Щоб пластини вийшли гарними і однакової форми, моркву і кабачки вибирайте довгасті.

Для заливки підійдуть вершків будь-якої жирності. Припустимо замінити їх негустий сметаною, якщо бажаєте. Також можете додати щіпку сухих прованських трав або орегано.


Інгредієнти


Цукіні
2 шт.

Приготування

  • 1Приготовьте тісто для коржа. Змішайте просіяне борошно з 1 яйцем, розтопленим вершковим маслом, дрібкою солі і водою. Зібрати тісто в кулю, обернути харчовою плівкою, відправте в холодильник на 30 хвилин.
  • 2Овощи наріжте пластинами. Занурте на 1 хвилину в киплячу воду, щоб вони стали еластичними.
  • 3Тесто дістаньте з холодильника, обімніть, на присипаній борошном поверхні розкачайте в пласт середньої товщини. Викладіть пласт тіста у круглу форму, змащену маслом і присипану борошном. Сформуйте бортики.
  • 4Начиная від краю бортів, викладіть пластини овочів по колу, в центрі розмістіть трояндочку з цукіні.
  • 5В окремій мисці змішайте решту 3 яйця з молоком і вершками, додайте сіль і спеції за смаком. Приготованою сумішшю залийте овочі у формі. Надішліть кіш в духовку, розігріту до 180 градусів, на 50 хвилин.


  • Розсипчаста основа з пісочного тіста, ароматні овочі, ніжна вершкова заливка... Легкий і ситний киш — прекрасний варіант для сніданку. Матусі, беріть на замітку: ідеальний рецепт, щоб нарешті навчити маленьких прівередой полюбити є овочі.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок