Курка в шампанському - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
Курка
Соуси

Цей рецепт досить цікавий не основою страви, а прекрасним доповненням — соусом на основі шампанського. Повітряна вершкова заправка з насиченим смаком доповнить куряче м'ясо, яке часто здається сухуватим.


Пропонуємо подати таким чином цілу курку, розділену на 4 частини або окосту. Хоча під шампанським зазвучить по-новому навіть нежирне філе.


Інгредієнти


Курка
1,2 кг

Приготування

  • 1На сковороді розтопити половину вершкового масла, викладіть курку, розділену на чотири частини, поперчіть і посоліть. Обсмажте з усіх боків, потім викладіть на деко, застелене пергаментом і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин.
  • 2Растопите масло, що залишилося, потім всипте в сковороду борошно. Постійно помішуючи, влийте бульйон і варіть соус на середньому вогні протягом 3 хвилин.
  • 3В сковороді, де обсмажувалася курка на останньому жиру підрум'яньте дрібно нарізану цибулю. Влийте в сковороду шампанське і вершки, перемішайте.
  • 4В чаші блендера з'єднайте борошняну заправку і соус з шампанського, збийте.
  • 5Куски курки викладіть на блюдо і полийте соусом.


  • Подавайте курку в шампанському з картопляним пюре і консервованими овочами — асорті з пікулів стане відмінним доповненням. Пишіть свої відгуки про це рецепті в коментарях, а ідеєю діліться з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок