Грибне спекотне - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Вегетаріанські
Відео

Виявляється, для того, щоб приготувати відмінне блюдо, необов'язково купувати багато дорогих і вишуканих продуктів. Достатньо буде того, що і так є практично в кожному холодильнику.


Ми хочемо поділитися з вами елементарним рецептом грибного жаркого. Для нього вам знадобляться гриби, цибуля, сир, сметана і всього 30 хвилин часу. Таке блюдо можна подавати разом з другими стравами і гарнірами. Воно прикрасить будь-який святковий стіл.


Інгредієнти


Лісові гриби
600 г

Приготування

  • 1Вымойте і очистіть гриби, відваріть їх до готовності (поки не опустяться на дно каструлі).
  • 2Переложите готові гриби на друшляк і промийте їх. Залиште гриби на друшляку на кілька хвилин, щоб дати можливість стекти зайвої рідини.
  • 3Затем гриби наріжте невеликими скибочками. Очистіть і наріжте півкільцями цибулю.
  • 4Поставьте сковороду з рослинним маслом на великий вогонь, покладіть туди гриби і обсмажуйте їх до появи золотистого відтінку. Зменшіть вогонь і додайте до грибів цибулю. Обсмажуйте їх протягом 5-7 хвилин.
  • 5В кінці приготування додайте в сковороду сіль, перець і подрібнений часник.
  • 6Возьмите горщик для запікання і змастіть його всередині олією. Помістіть в нього обсмажені гриби з цибулею і влийте сметану. Ретельно все перемішайте.
  • 7Посыпьте блюдо тертим твердим сиром і відправте горщик в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.


  • Вітаємо, ситне грибне спекотне готово! Подавайте до столу гарячими, поки сир ще буде приємно тягнутися. Поділіться цим простим рецептом зі своїми друзями і розповідайте в коментарях, як готуєте грибне спекотне ви.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок