Фруктове морозиво - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Десерти

Літній сезон асоціюється зі спекою, довгоочікуваним відпочинком, теплими дощами, приємними прогулянками і... морозивом. У цю пору року цілком природно з'їдати по кілька порцій холодного десерту в кафе, забивати їм морозильну камеру будинку і навіть готувати самостійно. А чому б ні? Це просто і швидко. А домашнє морозиво особливо смачне.


Домашнє апельсинове морозиво з 6 інгредієнтів в рази краще фабричного. А якщо цукор замінити фруктозою, то спробувати його може навіть діабетик. Кажуть, що літо — це маленьке життя. Так чому б не зробити її по-справжньому смачною?


Інгредієнти


Апельсин
2 шт.

Приготування

  • 1Помойте апельсини і очистіть їх від шкірки. Розділіть фрукти на часточки.
  • 2Выложите часточки на застелену пергаментним папером поверхню. Перенесіть часточки апельсина разом з пергаментом в морозильну камеру. Залиште фрукти в холодильнику на 2 години.
  • 3Через 2 години вийміть апельсини з холодильника. Візьміть блендер і подрібніть часточки з цукром, ванільним екстрактом, цедрою і горілкою. На цьому етапі додайте 200 мл вершків (10%-ї жирності).
  • 4К отриманої суміші долийте ще 200 мл вершків. Щоб у вас утворилася однорідна маса, краще всього спочатку змішати тільки половину інгредієнтів, а решту поступово додавати в процесі.
  • 5Вылейте суміш у відповідний контейнер і відправте в морозильну камеру на 3 години.
  • 6Перед тим як подавати морозиво, залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі.

  • Вас, напевно, цікавить, навіщо додавати горілку в морозиво? Невелика кількість цього міцного напою потрібно для того, щоб ваше домашнє ласощі не промерзало надмірно. Готові спробувати такий десерт? Готуйте і діліться враженнями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок