Омлет «Три смаку» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Випічка

Яким би смачним був омлет з одних лише яєць, він все одно поступається яскравістю і поживністю італійської фріттаті. А фріттата, в свою чергу, не зможе змагатися з тим рецептом омлету, яким ділиться з вами редакція «Зі Смаком».


Омлет «Три смаку», по суті, представляє з себе тришарове блюдо. Перший шар готується з зеленню, другий з болгарським перцем, а третій — з кабачками. Можна також поекспериментувати з помідорами і сиром.


Інгредієнти


Яйце
12 шт.

Приготування

  • 1Помойте болгарський перець і поставте запікатися в духовку на 20 хвилин при 200 °C. Потім приберіть в пластиковий пакет, дайте охолонути. Після цього зніміть шкірку і видаліть насіння.
  • 2Готовим перший шар. Розбийте 4 яйця і додати поросяти, ягняти петрушку і цибулю, мускатний горіх, чавлений часник, щіпку солі і перцю. Вилийте на сковороду і готуйте півтори хвилини. Викладіть на змащене деко.
  • 3Теперь подрібніть запечені перці і дрібно наріжте. Збийте з 4 яйцями, сіллю, перцем і готуйте на сковороді півтори хвилини. Викладіть поверх першого шару.
  • 4Почистите кабачки, видаліть насіння і шкірку. Наріжте дрібними кубиками і обсмажте на сковороді (5 хвилин). Потім влийте 4 збитих з сіллю і перцем яйця, зніміть з вогню і викладіть останнім шаром.
  • 5Запекайте тришаровий омлет 15 хвилин в духовці при 180 градусах.

  • Це вже навіть не омлет, а яєчна запіканка! Ідеальний сніданок, який, в той же час, залишається диетичным і корисним. Також страву називають «Світлофор» і нерідко готують зі шпинатом. Не вистачає тільки шматочки цільнозернового хліба і чашки зеленого чаю або кави. Не забудьте поділитися нашим рецептом!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок