Чізкейк з малиною - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
Випічка
Десерти

Чізкейк з сиру з малиною — це цілий святковий торт, такий яскравий, вершковий і дуже ситний. Ви можете заперечити, помітивши, що оригінальний чізкейк готується виключно на основі вершкового сиру.


Але ми переграли автентичний рецепт, а в результаті отримали щось смачніше — холодний десерт, який можна подавати імениннику.


Інгредієнти


Печиво
400 г

Приготування

  • 1Печенье (найбільше підійде «Пряжене молоко» ) поломайте, потім подрібніть в блендері. Додайте розтоплене вершкове масло і гарненько перемішайте.
  • 2Дно рознімної форми діаметром 23 см застеліть пергаментом. Викладіть крихту в форму, розподіліть по дну і бортикам, утрамбуйте.
  • 3Творог (не менше 15 % жирності) перетріть через сито або пройдіться по масі заглибним блендером, потім влийте вершки 20 % жирності, перемішайте.
  • 4Вбейте в сирну масу яйця, додайте 200 г цукру і ванільний цукор, збийте вінчиком. Вилийте масу в роз'ємну форму, відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 50 хвилин.
  • 5Взбейте сметану з рештою цукром і ваніліном. Дістаньте чізкейк з духовки, збільшіть температуру до 200 градусів.
  • 6Вылейте на сир сметану і поверніть в духовку на 7 хвилин.
  • 7Достаньте форму, прикрасьте чізкейк малиною, потім відправте його в холодильник на 6-8 годин.


  • Прикрасити такого красеня можна будь-якими свіжими ягодами або половинками абрикосів, слив, персиків. Якщо плоди виявилися кислуватими, присипте торт цукровою пудрою. Сподіваємося, рецепт вам сподобався — не забудьте зберегти його в закладках!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок