Кабачкова запіканка - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Овочі

Ви завжди можете приготувати величезну кількість смачних страв, вибравши кабачок в якості основного інгредієнта. Є сумніви? Тоді ви точно не пробували лазанью, рулет, тюфтельки, мафіни і пироги з цього овоча. Відкривайте сезон одним з цих страв або ж приготуйте ще одне, більш просте, але не менш смачне. Кабачкова запіканка з грибами, томатами та сиром доведеться вам за смаком.


Хтось вважає, що запіканка не те, чим можна здивувати. Але ми не пропонуємо вам подати її гостям в якості основного блюда. А ось звичний вечеря в родинному колі має всі шанси стати різноманітніше і достеменно смачніше. Приготуйте простий овоч так, щоб всі пальчики облизували.


Інгредієнти


Цукіні
1 шт.

Приготування

  • 1Нарежьте цукіні кружечками. Обсмажте до золотистого кольору з обох сторін.
  • 2Нарежьте гриби невеликими шматочками. Також злегка обсмажте їх.
  • 3Разрежьте помідори навпіл. Натріть сир.
  • 4Возьмите форму для запікання. Першим шаром викладіть кабачки. Зверху — гриби і помідори. Посоліть і поперчіть за смаком.
  • 5Отправьте запікати 15 хвилин при температурі 200 °С.
  • 6Посыпьте сиром і кунжутом. Запікайте ще 10 хвилин.

  • Якщо вам здається, що кунжут тут зовсім зайвий, відмовтеся від його використання. А от зелені варто додати, та побільше. Тоді і запіканка буде яскравіше, і смак стане багатшим. Як вам такий варіант подачі звичних кабачків? Збережіть рецепт і розкажіть друзям.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок