Фарширований картопля з м'ясом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
М'ясо
Овочі

Запечена картопля можна подати до столу у вигляді звичайного гарнір, а можна трохи проявити фантазію і приготувати вершково-сирне ласощі. Новенький рецепт від «Зі Смаком» вам допоможе в цьому.


Ми вирішили не мудрувати з начинкою, а з'єднати продукти, які нескладно придбати в найближчому магазині. Вийшло оригінальне, поживна і вельми смачне блюдо. Варто приготувати!


Інгредієнти


Картоплю
4 шт.

Приготування

  • 1Картофель помийте, проткніть виделкою в декількох місцях, викладіть на застелений пергаментом деко і відправте в духовку випікатися при температурі 200 градусів на 40-50 хвилин.
  • 2Мелко наріжте м'ясо обсмажте на сковороді. Наріжте зелену цибулю, сир натріть на тертці.
  • 3Запеченный картопля розріжте навпіл, вийміть ложкою середину, залишивши на шкірці приблизно 1 см м'якоті.
  • 4Смешайте картопляну м'якоть, свинину, цибулю, сир і сметану, посоліть і поперчіть.
  • 5Выложите начинку в картопляні човники, разыложите їх на деку, застеленому пергаментом. Надішліть картоплю в духовку, розігріту до 160 градусів на 40 хвилин.


  • Залишилося по-швидкому зміркувати легкий салатик — обід готовий! Якщо рецепт вам припав до душі, збережіть його в закладки, щоб при необхідності він був під рукою.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок