Білоруські котлети - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка
М'ясо

«Папараці-кветка» — неперевершене друге блюдо, яке прийшло до нас прямо з Білорусі. Дослівно його назва перекладається як «квітка папороті». Ці котлети — полюбилася багатьом родзинка білоруської кухні. Їх подають практично у кожному кафе і ресторані країни.


Котлети «Папараці-кветка» чудово поєднують в собі соковите куряче філе, чарівну начинку з масла і сиру, а також рум'яну і дуже хрустку панірування. Виглядає таке блюдо дуже ошатно і апетитно. Приготуйте цю смакоту для своїх рідних, вони точно оцінять.


Інгредієнти


Куряче філе
500 г

Приготування

  • 1Вымойте, обсушіть і наріжте невеликими шматочками куряче філе. Пропустіть його через м'ясорубку разом з очищеним цибулею та салом. Додайте у фарш сіль, перець і яйце, ретельно все перемішайте.
  • 2Небольшими кубиками батон наріжте, викладіть його на застелений пергаментним папером деко і підсушіть в духовці при температурі 160 градусів.
  • 3На дрібній тертці натріть сир і вершкове масло. В отриману масу додайте подрібнену зелень і перемішайте.
  • 4Смочите руки в прохолодній воді, сформуйте з фаршу коржик, покладіть всередину котлети сирну масу. Обваляйте корж в сухариках. Намагайтеся трохи втиснути сухарики в фарш.
  • 5Обжарьте котлети на сковорідці з розігрітим олією з усіх боків. Коли сухарики придбають золотистий відтінок, викладіть котлети в форму для запікання і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 20-25 хвилин.

  • Вітаємо, рум'яні котлетки «Папараці-кветка» готові! Подавайте зі свіжими овочами або улюбленим салатом. Приємного апетиту! Якщо вам сподобався рецепт, поділіться ним зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок