Слойки з вишнею - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Випічка

Вишня — це улюблена багатьма начинка для випікання. По-перше, вона має незвичайний солодкий і одночасно кислий смак. По-друге, в сезон ці ягоди дуже легко дістати, а заморозити їх на зиму не складе ніяких проблем.


Якщо ви хочете приготувати щось смачне, але часу перейматися немає, зробіть слойки. До речі, вони можуть бути дуже оригінальними. Візьміть хоча б цей рецепт. Ми впевнені, що випічка, приготовлена за нього, доведеться вам до смаку!


Інгредієнти


Листкове тісто
500 г

Приготування

  • 1Извлеките з чистою вишні кісточки. Засипте її цукром і залишіть на 15 хвилин. Після закінчення цього терміну всипте крохмаль, добре змішайте його з вишнею і поставте її на невеликий вогонь. При цьому постійно помішуйте, але не доводите до кипіння. Суміш повинна загуснути і стати схожою на густий кисіль. Зніміть її з вогню.
  • 2Разморозьте листкове тісто. Розкачайте його в пласт і наріжте на 6 квадратів.
  • 3Каждый умовно розділіть квадрат по діагоналі. На одній частині зробіть 4-6 надрізів від краю до центру, як на фото.
  • 4Выложите на іншу сторону кожного квадрата охолоджену начинку.
  • 5Края тіста змастіть водою, накрийте начинку тією стороною тіста, де надрізи, і защипайте краю. Змастіть слойки збитим яйцем. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Поставте в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте 20-25 хвилин.

  • Хрусткі слойки з соковитою начинкою розлітаються за лічені хвилини. До речі, листкове тісто може бути дріжджове, так і бездріжджове. Краще всього для цього рецепта використовувати бездріжджове!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок