плюшки Московські - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Випічка
Дитячі страви

так-Так, мова піде саме про них: пишних, цукрових, рум'яних московських булочками. Багато зараз згадають дитинство чи студентські роки, адже раніше такі продавалися в їдальні будь-якого навчального закладу. Не дивлячись на значний розмір, зазвичай однієї булочки не вистачало: настільки вона була смачною, ароматною.


Спекти московські плюшки в домашніх умовах набагато простіше, ніж здається. З нашим рецептом вони вийдуть такими ж м'якими і одночасно хрусткими. Саме за цю карамельну скоринку їх так люблять!


Інгредієнти


Яйце
1 шт.

Приготування

  • 1Смешайте молоко з водою і трохи підігрійте до 30-40 градусів. Додайте 1 ст. л. цукру, потім дріжджі, перемішайте і дайте постояти близько 20 хвилин.
  • 2Разбейте яйце в тарілку і перемішайте. Половину яйця додайте в майбутнє тісто, решта знадобиться для змащування виробів.
  • 3Всыпьте борошно в суміш з п. 1, замісіть тісто, поставте його на годину в тепле місце.
  • 4Разделите тісто на 12 частин. Розкачайте кожну пластом довжиною 10-15 см Змастіть розтопленим вершковим маслом, посипте цукром (повинна піти половина залишився). Загніть один, а потім інший край.
  • 5Согните одержаний рулет навпіл.
  • 6Сделайте поздовжній надріз.
  • 7"Розгорніть розріз серединою вгору.
  • 8Выложите готові вироби на деко і дайте постояти хвилин 15. Потім змастіть яйцем і посипати цукром.
  • 9Отправьте плюшки в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. Готові булочки збризніть водою і накрийте рушником. Дайте їм охолонути прямо на деку. Готово!

  • Ароматні булочки розлетяться дуже швидко, тому випікайте більше апетитних булочок. Деякі господині радять додавати цукор для посипання корицю, сміливо пробуйте! А рецептом діліться з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок