Домашній рулет з фруктами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Випічка
Десерти
Дитячі страви

Якщо ви ніколи не готували рулети, спершу може здатися, що це щось складне, вимагає кулінарного досвіду. Насправді ж, готується страва досить просто і швидко, а в результаті виходить чи не ресторанну страву. Взяти хоча б ось цей фруктовий рулет: гарний, простий і, що важливо, низькокалорійний.


Випічка, в якій мінімум борошна, зате дуже багато фруктів. Фрукти, до речі, можете вибирати на свій смак, враховуйте лише насолода. Якщо берете, наприклад, солодкі персики або полуницю, цукру в тісто додайте менше, а ось сливи, чорниці, вишні «просять» підсолодити сильніше. У цьому рецепті використовуємо поєднання, яке стало класичним: соковиті яблука і ароматний чорнослив з кислинкою.


Інгредієнти


Пшеничне борошно
4 ст. л.

Приготування

  • 1Залейте чорнослив гарячою водою, накрийте і залиште для розм'якшення на 1,5–2 години.
  • 2Отделите білки від жовтків, жовтки змішайте з борошном, розпушувачем, ванільним цукром і олією.
  • 3Белки збийте в піну, поступово підсипаючи цукор. Акуратно силіконової лопаткою введіть жовтки до білків.
  • 4Очищенные від шкірки і серцевини яблука наріжте кубиками. У чорносливу видалити кісточки (якщо необхідно), м'якоть дрібно наріжте.
  • 5Противень застелити пекарської папером, змастіть вершковим маслом. Викладіть зверху фрукти, посипте меленою корицею, залийте тестом і відправте в духовку на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
  • 6Готовый корж дістаньте з духовки. Обережно відокремлюючи папір, ще гарячим почніть згортати пласт в рулет. Залиште до повного охолодження, перед подачею посипте цукровою пудрою.


  • Рулет буде ще оригінальніше і смачніше, якщо до фруктів додати подрібнені горіхи, а поверхня коржа перед випічкою присипати кунжутом. Сподобався рецепт? Поділіться ним з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок