Японські шашлички - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Курка
М'ясо

Курятина вважається одним з основних продуктів правильного харчування. Чомусь у багатьох це м'ясо асоціюється з чимось сухим і позбавленим смаку. Ми хочемо довести вам, що з курячої грудки можна приготувати безліч цікавих страв.


Японські шашлички з пряним соусом — яскравий тому приклад. Для приготування такого соковитого страви вам знадобляться дерев'яні шпажки. Також ми покажемо, як можна приготувати такі ж апетитні шашлики зі свинини. Блюдо виходить королівським, спробуйте, вам сподобається


Інгредієнти


Свинина
500 г

Приготування

  • 1Возьмите довгі дерев'яні шпажки і замочіть їх у прохолодній воді.
  • 2Промойте курячу грудку і свинину, наріжте м'ясо тонкими скибочками, як для відбивних і посоліть.
  • 3Разогрейте в сотейнику рисове вино з соєвим соусом, олією і медом, додайте подрібнений часник, мелений імбир та чорний перець. Постійно помішуючи, варіть соус на повільному вогні протягом 10-15 хвилин до загустіння.
  • 4Насадите шматочки курятини та свинини на шпажки гармошкою. Отримані шашлички змастіть соусом. Залиште третину соусу для того, щоб полити їм готові шашлички.
  • 5Выложите шашлички на суху сковороду-гриль, якщо такий кухонного начиння у вас немає, використовуйте звичайну глибоку сковороду. Обсмажуйте курячі шашлички по 2 хвилини з обох сторін, свинину треба готувати протягом 3 хвилин з кожного боку.
  • 6Готовые шашлички викладіть на блюдо, полийте їх соусом, що залишився і присипте кунжутом.


  • Вітаємо, соковиті шашлики в японському стилі готові! Подавайте блюдо з гарніром з рису, виходить дуже смачно. Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок