Салат «Обжорка» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Закуски
Салати

Ми всі намагаємося стежити за своїм здоров'ям і правильно харчуватися, тому дуже часто виключаємо з раціону страви, в яких є майонез або ж ковбасні вироби. Але іноді так хочеться побалувати себе чимось вредненьким.


Ми хочемо поділитися з вами рецептом дуже смачного і ситного салату «Обжорка». Можете приготувати його на найближчий свято і порадувати себе і своїх гостей. Адже зрідка можна дозволити собі те, чого не дозволяєш кожен день.


Інгредієнти


Моркву
500 г

Приготування

  • 1Вымойте і очистіть моркву і цибулю. Очистіть від плівки ковбасу.
  • 2Натрите на крупній тертці моркву і обсмажуйте її в сковороді на рослинному маслі протягом 5 хвилин. Обсмажену моркву покладіть на друшляк, щоб видалити зайвий жир.
  • 3Поместите моркву в салатницю і посоліть за смаком, додайте нарізану невеликими брусочками копчену ковбасу.
  • 4Нарежьте півкільцями цибулю і обсмажуйте його в сковороді на рослинній олії до золотистого кольору. Помістіть його в друшляк щоб видалити зайве масло.
  • 5Маринованные огірки наріжте невеликими брусочками і помістіть їх у салатницю разом з обсмаженою цибулею.
  • 6Добавьте в салат пропущений через чеснокодавку або натертий на дрібній тертці часник. Заправте блюдо майонезом і гарненько все перемішайте.

  • Вітаємо, барвистий салат «Обжорка» готовий! Замість обсмаженої моркви можете використовувати моркву по-корейськи, теж вийде дуже смачно. Приємного апетиту! Поділіться цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок