Фріттата - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Закуски

Страви італійської кухні відрізняються великою кількістю свіжих овочів, трав і спецій. Навіть звичайний омлет з таким набором стає шедевральним твором, а називають його фріттата.


Фріттату прийнято готувати на повільному вогні або в духовці в спеціальній сковороді з двома ручками, а всі інгредієнти повинні містити мінімальну кількість води. Наприклад, для приготування оригінальної фріттати томати очищають від соковитої середини з насінням, а потім трохи підсушують. «Зі Смаком» радить скористатися цим трюком!


Інгредієнти


Яйце
6 шт.

Приготування

  • 1Цукини, 1 помідор і солодкий перець наріжте однаковими кубиками середнього розміру, зелений цибулю подрібніть. Рясно змастіть Сковороду маслом і обсмажте овочі на середньому вогні. Посоліть і поперчіть.
  • 2Яйца збийте, додайте трохи солі.
  • 3Обжаренные овочі викладіть у форму для запікання, залийте яйцем. Зверху викладіть нарізану тонкими кільцями помідори, тертий сир і листя базиліка.
  • 4Выпекайте фріттату 15 хвилин при температурі 200 градусів, потім вимкніть духовку і дайте страві постояти ще 10 хвилин, не відкриваючи дверцята. Готовий омлет прикрасити оливками.

  • Ви можете вибрати будь-яку начинку для фріттати: шинку, ковбаски, картопля, гриби, зелений горошок... Список залежить від ваших особистих переваг і вмісту холодильника. Якщо вам сподобався рецепт омлету по-італійськи, діліться ідеєю з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок