Фрикадельки з овочевим рагу - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

М'ясо
Овочі

Звичайні котлети на вечерю вже давно всім набридли. Якщо ви постійно шукайте цікаві рецепти нових страв, щоб порадувати своїх близьких смачною вечерею, «Зі Смаком» пропонує вам приготувати шалене овочеве рагу з фрикадельками.


Вам не треба буде готувати до нього гарнір, тому це заощадить ваші сили і час. Блюдо виходить гармонійним, соковитим і з насиченим смаком. Якщо ви надумаєте приготувати це рагу з фрикадельками, смачний і яскравий вечерю вам гарантований!


Інгредієнти


Яловичий фарш
500 г

Приготування

  • 1Для початку вам необхідно приготувати фрикадельки. Для цього подрібніть в блендері 1 цибулину, змішайте її з фаршем, посоліть, поперчіть, додайте 50 мл води і перемішайте.
  • 2Всыпьте панірувальні сухарі, додайте яйце і вимісити фарш. З нього сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх і обваляйте їх у борошні.
  • 3Выложите фрикадельки на сковороду і обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору.
  • 4Пока вони обсмажуються, очистіть і наріжте овочі для рагу.
  • 5В сотейнику розтопіть вершкове масло і обсмажте в ньому одну подрібнену цибулю до прозорості.
  • 6Добавьте до неї моркву, болгарський перець. Обсмажуйте, поки овочі не стануть м'якими. Після додати терті на тертці томати, 500 мл води (бажано і гарячої кип'яченої). Посоліть і поперчіть, додайте цукор, розмарин, базилік, тертий часник, перемішайте все і доведіть до кипіння. Накрийте рагу кришкою і тушкуйте близько півгодини на повільному вогні.
  • 7После цього викладіть фрикадельки в рагу і тушкуйте ще 10 хвилин.
  • 8Далее додайте зелений горошок, шафран (можна замінити куркумою) і тушкуйте ще 10 хвилин.
  • 9В самому кінці додайте нарізану петрушку і вимкніть вогонь.

  • Поділіться цим рецептом з друзями, якщо він вам припав до смаку!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок