Яблучний пиріг «Невидимий» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти

Напевно багато люблять, коли у випічці багато соковитої начинки і менше тесту. Випічка виходить більш легкої, в ній не так багато калорій, але при цьому вона дуже апетитна. Одним з найкращих прикладів такого частування є пиріг «Невидимий».


Називається він так тому, що яблука дуже тонко нарізають на скибочки, а тесту в десерті так мало, що воно практично не відчувається. Зате смачна яблучна начинка викликає море захвату!


Інгредієнти


Молоко
90 мл

Приготування

  • 1Разогрейте духовку до 200 градусів.
  • 2Взбейте 2 яйця, 80 г цукру в пишну піну. Додайте борошно і розпушувач. Влийте в масу соняшникова олія, молоко і коньяк.
  • 3Далее потрібно нарізати яблука. Зробіть це як можна тонше. Додайте їх в тісто і перемішайте.
  • 4Разъемную форму для випічки змастіть вершковим маслом. Викладіть в неї тісто. Надішліть майбутній пиріг в духовку на 30 хвилин.
  • 5Смешайте 1 яйце, 80 г цукру і розтоплене вершкове масло. Збийте все віночком. Після закінчення часу дістаньте пиріг, полийте його заливкою і посипте горіхами. Випікайте пиріг ще 15 хвилин.
  • 6 Смакота готова.

  • Після приготування не поспішайте є яблучний пиріг. Дайте йому охолонути, а ще краще відправте ненадовго в холодильник. Хоча тут вже справа принципу. Пиріг і так божественно смачний!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок