Молочний крем готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Десерти
Заготовки

Коли ми готуємо солодку випічку, найбільше уваги приділяємо тесту. Важливо, щоб воно було в міру солодким, повітряним і піднялося до потрібного нам розміру. Як тільки ми бачимо, що тісто не виправдав наших очікувань, впадаємо у відчай і, опустивши руки, визнаємо свою поразку в битві за ідеальну випічку.


Зациклюючись на висоті коржів, ми часто забуваємо про одне з головних помічників в приготуванні солодощів. Правильно підібраний крем може врятувати навіть саме провальний блюдо і ідеально доповнити вдалий десерт. Ми хочемо поділитися з вами рецептом ніжного крему для тортиків, тістечок і кексів. Спробуйте, вам більше не захочеться готувати солодощі інакше.


Інгредієнти


Цукор
40 г

Приготування

  • 1Чтобы приготувати заварний крем, змішайте в глибокій посуді 40 г цукру і крохмаль, потім влийте 100 мл молока, знову гарненько все перемішайте і введіть 2 яйця. З допомогою віночка перемішуйте масу до однорідності.
  • 2В каструлю налийте 220 мл молока, додайте 40 г цукру і дрібку солі, постійно помішуючи, доведіть молоко до кипіння.
  • 3Влейте половину молочної суміші в яєчну масу. Робіть це в декілька заходів, суміш постійно помішуйте.
  • 4Вылейте отриману суміш у каструлю з молоком, що залишилося. Поставте каструлю на середній вогонь, постійно помішуючи, доведіть суміш до загустіння.
  • 5Снимите каструлю з вогню, додайте вершкове масло і перемішуйте протягом 1-2 хвилин.
  • 6Налейте в сотейник воду, додайте желатин і залиште на 10 хвилин набухати.
  • 7Когда желатин набубнявіє, поставте сотейник на маленький вогонь і нагрійте до повного розчинення желатину.
  • 8Горячий желатин додайте в заварний крем, гарненько його перемішайте, накрийте посуд харчовою плівкою і дайте суміші охолонути.
  • 9В окремому посуді з допомогою міксера збийте вершки з ванільним цукром до пишності.
  • 10Половину збитих вершків, додайте остиглий заварний крем, акуратно перемішайте і змішайте отриманий крем з рештою збитими вершками.

  • Вітаємо, солодкий молочний крем із згущеним молоком готовий! Щоб наповнити таким кремом тістечка або прикрасити кекси, краще використовувати кондитерський рукав, тоді маса ляже на десерт красивим візерунком. Подивіться, як можна приготувати ніжний вершковий крем для еклерів. Якщо вам сподобався рецепт, поділіться ним зі своїми друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок