Маннік на йогурті - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти

Не секрет, що кожен з нас готував свої перші страви за рецептами бабусь і мам. Ми слідували інструкціям, боялися переборщити з сіллю, томатною пастою, кількістю борошна. У класі 8-му на уроках праці у нас був спеціальний курс, в ході якого ми навчалися азам кулінарії. Не так давно в одній з зошитів я знайшла рецепт лепешняку — найсмачнішою випічки мого дитинства.


Лимонний маннік на йогурті — один з перших приготованих мною десертів. Сьогодні варіантів дуже багато, кожен може створити свій унікальний. Ось і я спробувала удосконалити рецепт 15-річної давності. Вийшло приголомшливо. Перевіряйте.


Інгредієнти


Манка
240 г

Приготування

  • 1Залейте манну крупу йогуртом. Відставте ємність з інгредієнтами на 60 хвилин.
  • 2Отдельно змішайте яйця, весь цукор, розпушувач і сіль. З'єднайте обидві суміші.
  • 3Натрите лимон. Додайте в загальну масу.
  • 4Смажьте форму рослинним маслом. Перелийте в неї все тісто.
  • 5Разогрейте духовку до 180 °С. Випікайте 25 хвилин. Прикрасьте ягодами, листочками м'яти і цукровою пудрою.

  • Мені подобається, що такий манник можна готувати цілий рік. Влітку вибирайте сезонні ягоди — полуницю, черешню, вишню, а взимку запросто можна прикрасити шматочками апельсина ківі. Насолоджуйтеся смаком лепешняку і друзям розкажіть про рецепті.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок