Риба в пивному клярі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

Відео
Риба

Хитрість з додаванням пива в кляр відома багатьом господиням. Саме цей незвичайний інгредієнт здатний перетворити суміш яєць і борошна в пишну, хрустку оболонку для курячого карбонату чи риби.


Пиво — відмінний розпушувач, не залишає по собі специфічний запах або смак алкоголю, а от тонкий хлібний аромат додає пікантність і особливу родзинку страві. Варто пам'ятати, що такий кляр не призначений для довгої обжарювання, тому свинину чи яловичину краще готувати в класичній суміші.

Як бачите, приготувати рибку з хрусткою скоринкою досить просто. Подавайте золотисті шматочки з соусом тартар, який дуже просто зробити в домашшних умовах, а рецептом не забудьте поділитися з друзями!


Інгредієнти


Пшеничне борошно
160 г

Приготування

  • 1Охлажденные білки збийте з дрібкою солі до стійких піків.
  • 2Муку змішайте з сіллю і приправою каррі, потім влийте пиво і введіть жовтки. Злегка збийте суміш міксером.
  • 3Рыбу розморозьте, обсушіть кухонними серветками, наріжте невеликими шматочками.
  • 4Разогрейте масло в сковороді. Кожен шматочок риби умочіть в кляр і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки.


  • Як бачите, приготувати рибку з хрусткою скоринкою досить просто. Подавайте золотисті шматочки з соусом тартар, який дуже просто зробити в домашніх умовах, а рецептом не забудьте поділитися з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок