Дріжджові млинці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка

Рецепт дріжджових млинців розрахований на справжніх шанувальників цієї чудової випічки, так як процес приготування тіста займе більше часу, ніж зазвичай. Що ж ми отримаємо в результаті? Повітряні, пористі млинці, і ви нітрохи не пошкодуєте про витрачені хвилинах.


Такі млинці дуже добре відтіняють смак солоних і солодких начинок: варення, згущеного молока, сьомги або ікри, курячого м'яса. Із стосу апетитних «сонечок» вийде чудовий млинцевий торт з печінкою. Зверніть увагу, що цукру ми брали зовсім небагато, так як рецепт розрахований під несолодке додаток. Якщо ви збираєтеся подавати млинці в якості десерту, додайте більше цукру за смаком.


Інгредієнти


Молоко
750 мл

Приготування

  • 1Подогрейте молоко і розчиніть в ньому дріжджі з цукром, додайте 200 г борошна.
  • 2Поставьте опару в тепле місце на 20 хвилин. Можна помістити посуд з майбутнім тестом в миску з гарячою водою.
  • 3Желтки змішайте з розм'якшеним маслом, додайте в тісто, добре перемішайте, всипте решту борошно.
  • 4Оставьте тісто на 1 годину. За цей час воно буде кілька разів підніматися, його слід періодично перемішувати.
  • 5Взбейте білки з сіллю, додайте в тісто, перемішайте.
  • 6Смажьте сковороду і випікати млинці, обсмажуючи з двох сторін.

  • З таких звичайних млинців можна зробити ошатну закуску «Тигренята», цю ідею варто взяти на озброєння всім-всім господиня. І не забудьте поділитися рецептами з близькими!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок