Запечений з картоплею лосось - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Овочі
Риба

Лосось — риба, яка приносить багато користі людському організму, тому що в ньому міститься велика кількість омега-3 жирних кислот, вітамінів і антиоксидантів. М'ясо лосося корисно для нирок, а також воно уповільнює процеси старіння.


Щоб зберегти максимум корисних речовин в цьому продукті, його краще варити або запікати в духовці і уникати смаження. Сьогодні «Зі Смаком» пропонує вам простий рецепт лосося з картоплею, який дозволить вам отримати відразу і основну страву, і гарнір.


Інгредієнти


Філе лосося
1 г

Приготування

  • 1Филе лосося наріжте великими шматочками, після посоліть і поперчіть. Залиште на півгодини.
  • 2Помидоры розріжте на 4 частини, а селера тонкими шматочками поперек.
  • 3Картофель відваріть прямо в шкірці до готовності, остудіть його, очистіть і наріжте кружечками.
  • 4В мисці змішайте картоплю, розтертий розмарин, сіль, оливкова олія. Додайте помідори, цибуля, селера і перемішайте.
  • 5Распределите овочі по листу, а на них викладіть рибу. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

  • Таке рибне блюдо можна приготувати не тільки на свято, але і щоб просто побалувати своїх близьких смачненьким. Збережіть цей рецепт в закладках і розкажіть про нього своїм друзям!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок