Солоний карамельний соус

Соуси

Солоний карамельний соус
Цукор-Пісок2 ст. Вершкове масло12 ст. л.
Вершки 35-40% 0,3 ст.Сіль морська0,3 ч. л.

Опис рецепта - Солоний карамельний соус:

Цей дивний соус простий у готуванні й зовсім приголомшливий: насолода карамелі перегукується з легкою солоною ноткою. Можна намазувати на тост або просто є ложкою


Крок 1:
Цукор-Пісок2 ст.

Поставте цукор у великому соуснику на середній вогонь. Добре перемішуйте дерев'яною лопаткою, поки цукор не розчиниться.


Крок 2:
Вершкове масло12 ст. л.

Коли цукор стане, додайте масло. Заважайте, поки не стане.


Крок 3:
Вершки 35-40%0,3 ст.

Почекайте пари секунд і акуратно вливайте вершки.
Суміш повинна бути однорідної й досить густий.


Крок 4:
Сіль морська0,3 ч. л.

Додайте сіль і знову перемішайте.


Крок 5:

Залишіть остигати.
Перелийте в глечик для соусу.
Він повинен зберігатися два тижні в холодильнику, але, чесно говорячи, він смачний настільки, що надовго в будинку не затримується.


Джерело: foodsofourlives.com

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок