Курка в соусі теріякі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка
Овочі

Якщо у вас в холодильнику лежить куряче філе, їсти хочеться, але при цьому абсолютно немає сил щось готувати, скористайтеся цим рецептом. Він неймовірно простий і швидкий.


Тільки подивіться, як чудово базові інгредієнти східної кухні поєднуються в цьому блюді. Вам неодмінно захочеться спробувати. Імбир дає пряний смак, мед — солодкі нотки, а соєвий соус — свою неповторну пікантність.

Традиція готувати такий соус для м'яса прийшла з китайської кухні, де поєднання кислого і солодкого смаків є одним з найпопулярніших.


Інгредієнти


Куряче філе
2 шт.

Приготування

  • 1В маленькій каструлі на середньому вогні змішайте соєвий соус, тертий корінь імбиру, воду, крохмаль і мед. Помішуйте протягом приблизно 5 хвилин, поки соус не загусне. Відкладіть каструльку в бік.
  • 2Разогрейте глибоку сковороду на середньому вогні. Додайте оливкове масло, а потім нарізане куряче філе. Готуйте протягом 3 хвилин або до коричневого кольору, потім переверніть м'ясо лопаткою і готуйте, поки не підрум'яниться.
  • 3Добавьте часник, пропущений через прес, нарізану моркву і соус теріякі з каструльки. Дайте покипіти м'яса з овочами на повільному вогні 5 хвилин.
  • 4В цей час приготуйте брокколі на пару, щоб у ній збереглася більша кількість вітамінів.
  • 5Снимите курку в соусі з вогню. Додайте брокколі. Збризніть все лимонним соком і перемішайте.

  • Подавайте блюдо разом з рисом або локшиною. Можна посипати все кунжутним насінням. Сподіваємося, що цей рецепт припав вам до душі!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок