Рулет з кабачків з начинкою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Закуски
Овочі

Ви коли-небудь замислювалися, чому рулети — одні з найпопулярніших видів закуски? Їх готують з тіста або лаваша, підбирають саму різну начинку, солодку і немає, подають як відмінне доповнення до будь-якого буденного страви, а також як оригінальне і смачне прикраса святкового столу. А дітей навіть не потрібно саджати за стіл, коли на ньому рулет — вони збігаються на аромат, а пізніше і сами готові навчитися азам готування. Ще б, адже це так легко!


Рулет з кабачків — дещо новеньке. Тісто замішується не тільки на основі борошна, але і з додаванням кабачків і цибулі. Воно виходить пишним, ароматним і смачним. А начинка чудово доповнює овочеву основу. Ви просто обсмажуєте гриби і додати сметану для соковитості. І не забудьте про улюблених приправах! Вони зроблять ваш рулет ще більш смачним і особливим.


Інгредієнти


Кабачок
2 шт.

Приготування

  • 1Помойте кабачки. Обов'язково відріжте хвостики.
  • 2Натрите овочі на середній тертці. Очистіть цибулину і теж натріть її на тертці. Складіть в одну ємність.
  • 3Разделите жовтки і білки. Додайте жовтки в посудину з овочами. Змішайте складові і обов'язково додайте сіль і перець. Просійте борошно пшеничне.
  • 4Смешайте її з розпушувачем і просто замішайте тісто.
  • 5В окремій посудині збийте білки з дрібкою солі.
  • 6Добавьте білки в тісто.
  • 7Выставьте температуру в духовці на 180 °С. Візьміть лист, на якому будете випікати рулет. Застеліть його пергаментом і просто викладіть на нього тісто. Акуратно розподіліть його по всій поверхні. Надішліть лист з тістом в духовку приблизно на 40 хвилин.
  • 8Помойте гриби, обсушіть їх, а після наріжте соломкою.
  • 9Разогрейте соняшникову олію на сковороді. Просто відправте гриби смажитися. Дрібно наріжте зубчики часнику і відправте до грибів.
  • 10Натрите на дрібній тертці твердий сир.
  • 11Когда гриби вже готові, додати до них сметану, протушкувати ще 1-2 хвилини і зніміть з вогню.
  • 12За це час корж вже спечеться. Просто дістаньте його з духовки і почекайте, поки він злегка охолоне.
  • 13Теперь викладіть начинку на готовий корж: спочатку гриби в сметані, а після тертий сир. Скрутіть тісто з начинкою в щільний рулет.

  • Обов'язково остудіть закуску перед подачею. Наріжте рулет на шматочки, прикрасьте зеленню і сміливо подавайте. Мої друзі часто готують таку закуску, коли ми плануємо вирушати на пікнік, а я звертаюся до цього рецепту, коли просто хочеться чогось смачненького. Посилаючись на особистий досвід, можу сказати, що часу на приготування йде зовсім небагато, а рулет розбирають і того швидше. Зберегти в закладках і готуйте смачно!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок