Розсольник з огірками і перловкою - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Веганські
Вегетаріанські
Овочі
Супи

Одним з найпопулярніших супів у слов'янській кухні є розсольник. Найчастіше його готують з овочів і круп, додають солоні огірки або огірковий розсіл (для підсилення смаку кладуть і те і інше). Деякі господині додають гриби. Цікаво те, що в оригінальній рецептурі була ще варений буряк. Загалом, рецептів цієї страви існує безліч, і у кожної родини він свій.


Ми підготували для вас досить простий рецепт розсольнику з ніжним смаком і ледь відчутною кислинкою. Блюдо виходить пісне. Ті, хто хоче посытнее, можуть додати яловичину. Буде дуже смачно!


Інгредієнти


Перлова крупа
70 г

Приготування

  • 1За пару годин до варіння замочіть перлову крупу. Це поліпшить її смак, а також вона звариться значно швидше.
  • 2Через кілька годин залийте перловку водою. Її кількість залежить від того, наскільки густий ви хочете в результаті отримати розсольник. Поставте воду з перловою крупою на вогонь.
  • 3Нарежьте кубиками цибулю. Натріть моркву. Обсмажте на соняшниковій олії до м'якості. Додайте томатний сік.
  • 4Нарежьте соломкою огірки. Додайте їх в заправку. Перемішайте її і приберіть з плити через пару хвилин.
  • 5Очистите і наріжте невеликими кубиками картоплю. Покладіть у воду з перловкою. Готуйте ще 10 хвилин.
  • 6Затем відправте в каструлю заправку, огірковий розсіл і лавровий лист. Останній інгредієнт після приготування супу потрібно буде дістати з каструлі. Додайте сіль, перець і варити ще 7-10 хвилин. Тільки не пересолити суп, а то він буде мати неприємний нудотний смак.

  • Смачне перше блюдо готове. Подавайте суп зі сметаною і свіжим хлібом. Спробувавши це частування, рідні напевно захочуть вас розцілувати!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок