Курка
Українська кухня відома своїм пловом, але дуже багато національних страв цієї країни заслуговують уваги. Наприклад, гульчехра — тушкована в молоці і сметані курка з великою кількістю спецій. На перший погляд, поєднання продуктів здається досить дивним, але в підсумку ви отримуєте дуже ніжне м'ясо з обалденным ароматом.
«Зі Смаком» пропонує вам простий рецепт гульчехры, з яким ви впораєтеся в два рахунки. В залежності від ваших бажань, це блюдо можна зробити як першим, так і другим.
Інгредієнти
Курка
1 кг Приготування
1Нарежьте півкільцями цибулю і обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Після перекладіть його в миску і відкладіть в сторону.2Разделайте курку і посоліть її. Після обсмажте на сковороді на сильному вогні до золотистої скоринки. Додайте цибулю і протушкувати разом кілька хвилин на повільному вогні.3Смешайте борошно з молоком, додайте сметану, роздавлений часник, хмелі-сунелі, цукор і посоліть. Перемішайте і додайте води стільки, щоб рідина повністю покрила курку.4Тушите страву на повільному вогні близько 20 хвилин, періодично помішуючи. 5Перед подачею посипте блюдо рубаною зеленню. Це досить незвичайне поєднання курячого м'яса і молока повинна вам сподобатися. Готуйте разом з нами і радуйте своїх близьких смачними стравами!