Гульчехра з курки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка

Українська кухня відома своїм пловом, але дуже багато національних страв цієї країни заслуговують уваги. Наприклад, гульчехра — тушкована в молоці і сметані курка з великою кількістю спецій. На перший погляд, поєднання продуктів здається досить дивним, але в підсумку ви отримуєте дуже ніжне м'ясо з обалденным ароматом.


«Зі Смаком» пропонує вам простий рецепт гульчехры, з яким ви впораєтеся в два рахунки. В залежності від ваших бажань, це блюдо можна зробити як першим, так і другим.


Інгредієнти


Курка
1 кг

Приготування

  • 1Нарежьте півкільцями цибулю і обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Після перекладіть його в миску і відкладіть в сторону.
  • 2Разделайте курку і посоліть її. Після обсмажте на сковороді на сильному вогні до золотистої скоринки. Додайте цибулю і протушкувати разом кілька хвилин на повільному вогні.
  • 3Смешайте борошно з молоком, додайте сметану, роздавлений часник, хмелі-сунелі, цукор і посоліть. Перемішайте і додайте води стільки, щоб рідина повністю покрила курку.
  • 4Тушите страву на повільному вогні близько 20 хвилин, періодично помішуючи.
  • 5Перед подачею посипте блюдо рубаною зеленню.

  • Це досить незвичайне поєднання курячого м'яса і молока повинна вам сподобатися. Готуйте разом з нами і радуйте своїх близьких смачними стравами!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок