Десерт «День і ніч» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Десерти
Дитячі страви

Кожне застілля, як правило, закінчується десертом. Він є останньою частиною святкового вечора, яка залишає свій слід у пам'яті надовго. Частенько, коли гості залишаються ситі після основних страв, доводиться повертати їм торт з собою.


Але якщо ви приготуєте приголомшливий десерт «День і ніч», від нього точно ніхто не відмовиться. Його зовнішній вигляд і аромат підкорить всіх. Радує ще те, що готувати його зовсім нескладно. Загалом, чудова ідея для свята!


Інгредієнти


Желатин
25 г

Приготування

  • 1Замочите желатин в холодній воді в каструльці і залиште на 1 годину.
  • 2Затем поставте каструлю на повільний вогонь і доведіть суміш до кипіння. Кип'ятити ні в якому разі не можна! Постійно помішуйте ложкою, щоб желатин розчинився. Дайте суміші охолонути.
  • 3Взбейте вершки з цукром.
  • 4Растопите окремо чорний і білий шоколад. Масу розлийте по окремих мисках. До кожної додайте желатин і збиті вершки. Добре перемішайте.
  • 5Выложите у креманки або склянки білу масу. Поставте ємності під нахилом в холодильник і залиште до повного застигання желе. Потім додайте шоколадну масу. І знову відправте ємності в холодильник.

  • Прикрасьте апетитний десерт зернами кави і листочками м'яти. Тепер можете сміливо подавати. Будьте впевнені, такі ласощі оцінять всі!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок