Желе шарами - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

20 серпня 2014 р. 2156




Желе – це прекрасна солодкість на свято. Приготування желе не швидка справа, але радість і захоплення цього різнобарвного десерту не порівняти ні з чим.


Інгредієнти

  • різнокольорове Желе — 5 уп.
  • Желатин швидкорозчинний — 25 р.
  • Молоко згущене — 250 мл
  • Цукати,горіхи,шматочки фруктів — (за бажанням)

  • Процес приготування

    Змішати 25 гр. желатину (а це приблизно 1 упаковка) з 1,5 чашкою гарячої води до розчинення, додаємо згущене молоко і перемішати.

    Розчинити різнокольорове желе в 2 склянках окропу, всі кольори окремо. Кожен шар повинен бути в окремій мисці

    Розлити перший шар желе по стаканчиках (можете використовувати будь-яку форму), відправити в холодильник на 10-15 хв.




    Коли перший шар помітно застиг, акуратно виливаємо білий шар. Можна додати цукати, горіхи, фрукти:




    Або додати трохи какао частина білого желе, тоді буде виглядати незвично і смачно.




    Повторюємо крок 3 з іншими кольорами желе, чергуючи з шаром желе зі згущеного молока, по черзі.

    Страва готова! Свято на стіл!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок