Картопляні ковбаски - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


На грилю

Соковиті, м'які, гарячі домашні сосиски з багаття або прямо зі сковороди своїм привабливим шкварчанием можуть розбудити апетит у кого завгодно і де завгодно. Варто спробувати уявити цю картину, як виникає образ ідеальних баварських ковбасок...


Тим не менш, м'ясні страви — це далеко не завжди просто і, тим більше, дешево. Йти вибирати хороший шматок на фарш після роботи? Вибачте. Ось тому існує рецепт, який зажадає від вас мінімальної кількості продуктів і зусиль — це ковбаски з картоплі, які дуже трохи поступаються за смаком своїм м'ясним побратимам.

Цей рецепт прийшов до нас з Литви. Ковбаски назваются ведарай і користуються там великою популярністю.


Інгредієнти


Картоплю
1 кг

Приготування

  • 1Почистите 2 цибулини і наріжте їх кубиками. Те ж саме зробіть з салом і беконом, після чого киньте сало топитися на сковорідку.
  • 2Когда залишаться тільки шкварки, заберіть їх і обсмажте на жирі цибулю до золотистого відтінку. Залишилася цибулину почистіть і натріть на тертці.
  • 3Картофель натріть на тертці (краще всього подрібнити дрібними кубиками), змішайте з смаженою цибулею, цибулевої кашкою і беконом. Додайте перець, роздавлений часник і сіль і сметану. Перемішайте.
  • 4Аккуратно начиніть черева картопляним фаршем. Не занадто щільно, щоб сосиски не лопнули. Готово! Залишилося тільки підсмажити на сковороді або грилі до золотистої скоринки.

  • Зберігати свинячі черева в очищеному вигляді в солі можна не один і не два місяці, а до півроку — сміливо купуйте на кілька разів. Ці ковбаски хороші і на природі, і на сніданок з яєчнею. Можливо, ви готуєте їх якось по-іншому? Поділіться з нами своїми враженнями.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок