Варення з груш з маком - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Десерти
Заготовки

Якщо ви вже встигли запастися варенням з ківі або м'яти, хочемо порадувати вас ще однією незвичайної заготівлею. Пропонуємо зварити запашну солодкість, яка нікого не залишить байдужим не тільки з-за апетитного вигляду, але і завдяки досить небанальному смаку.


Йдеться про варення з груш з додаванням маку і ванілі. Така ароматна заготівля відмінно доповнить ваші фірмові млинці або послужить начинкою для іншої випічки.


Інгредієнти


Груша
400 г

Приготування

  • 1Груши вимийте, розріжте на чотири частини, видаліть плодоніжку і серцевину, товсту шкірку краще зрізати. Наріжте кубиками фрукти.
  • 2Засыпьте плоди цукром і додайте 1 ст. л. лимонного соку. Залиште груші на 2 години, щоб вони пустили сік.
  • 3Разрежьте половину стручка ванілі вздовж на дві частини, додайте в каструлю з грушами. Доведіть її вміст до кипіння і, помішуючи, варіть протягом 20 хвилин.
  • 4Из половини груш зробіть пюре за допомогою блендера, з'єднайте його з цільними шматочками, додати обсмажений на сухій сковороді мак, лимонний сік, що залишився.
  • 5Снова доведіть варення до кипіння і проваріть ще 10 хвилин, потім розлийте по стерилізованим банкам, загорніть кришками.

  • Пюрировать можна все груші, тоді у вас вийде смачний джем з однорідною консистенцією. Експериментуйте і відкривайте нові рецепти разом з сайтом «Зі Смаком», а також діліться найцікавішим з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок