Пиріг з черешнею - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти

Ягідний пиріг — десерт поза часом: всі ми обожнювали таку випічку в дитинстві, насолоджуємося кожним шматочком і зараз. Хтось відправляється на ринок за полуницею, другий обриває на дачі черешню і поспішає додому замішувати тісто. Якщо вам більше до вподоби другий варіант, швидше запам'ятовуйте або роздруковуйте рецепт фокаччі з черешнею.


Класична фокачча — італійська коржик з дріжджового тіста з солодкою або солоною начинкою. Рецепт придумали дуже давно. Кажуть, що навіть мегапопулярная піца є всього лише нащадком фокаччі. Сьогодні це національне блюдо Італії, удосконалене, в рази смачніше. Обов'язково спробуйте такий ягідний варіант.


Інгредієнти


Черешня
1 кг

Приготування

  • 1Залейте дріжджі теплою водою. Зачекайте кілька хвилин.
  • 2Добавьте в ємність залишилися сухі продукти. Замісіть з цих інгредієнтів тісто.
  • 3Добавьте масло. Потім місіть ще кілька хвилин. Відправте в тепле місце.
  • 4Застелите форму пергаментним папером. Змастіть невеликою кількістю оливкової олії. Викладіть тісто у форму.
  • 5Выньте кісточки з ягід. Перенесіть ягоди на корж. Потім рівномірно розподіліть їх по поверхні.
  • 6Прогрейте духовку до 180 °С. Випікайте 35 хвилин.

  • Домашню фокаччу з черешнею можна посипати цукровою пудрою і подавати зі збитими вершками. Ще один пиріг? Ні вже. Це справжній витвір кулінарного мистецтва прямо з домашньої духовки. Отже, якщо ви і дня не можете без випічки і навіть черешню встигли купити, починайте приготування. А про рецепті не забудьте розповісти іншим ласунам.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок