Овочеві котлети - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Дитячі страви
Овочі

Напевно, кожна господиня хоча б раз у житті експериментувала з приготуванням котлет не з м'яса. І часто такі досліди закінчувалися плачевно, особливо якщо в сім'ї є завзяті м'ясоїди. А так хочеться різноманітності в їжі!


Сьогодні «Зі Смаком» поділиться з вами рецептом овочевих котлет, які точно вдалими: смачними, поживними і ароматними. Секрет їх неперевершеного смаку криється скоріше не в поєднанні інгредієнтів, а в методі приготування і пікантному соусі.


Інгредієнти


Кабачок
250 г

Приготування

  • 1Подготовьте овочі: моркву натріть на дрібній тертці, кабачки на крупній, перець чилі дрібно наріжте. Дайте кабачків пустити сік і вичавте його.
  • 2На сковорідці на половині всієї кількості соняшникової олії підсмажте подрібнену цибулю і пропущений через прес 1 зубчик часнику. Коли цибуля стане прозорою, влийте бульйон, доведіть до кипіння.
  • 3Всыпьте в сковороду манну крупу, помішуючи, варіть до готовності, додайте перець чилі. Остудіть, додайте яйце і перемішайте.
  • 4Разделите манку на дві частини, в одну додайте моркву, в іншу кабачок. Сформуйте 2 види котлет, обсмажте з двох сторін на маслі, покладіть на змащений маслом деко.
  • 5Отправьте котлети в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
  • 6Приготовьте соус: змішайте дрібно нарізаний зелений лук, пропущений через прес часник, йогурт, майонез. За бажанням додайте сіль, чорний перець.

  • Апетитні овочеві котлетки під соусом приємно здивують не тільки домочадців, але й гостей, адже такий шедевр не соромно подати навіть до святкового столу. Відмінний рецепт, чи не так? Тоді діліться ним з друзями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок