Мариновані огірки - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Веганські
Вегетаріанські
Дитячі страви
Заготовки
Закуски
Овочі

Мариновані огірочки з приємною кислинкою люблять багато хто, але столовий оцет, використовуваний в маринаді можна вживати не всім, а дітям і зовсім небажано. Існує відмінна альтернатива оцтовому маринаду. «Зі Смаком» з радістю поділиться таким корисним рецептом.


Спробуйте замаринувати огірки в яблучному соку: вони вийдуть хрусткі, солодкуваті, але з кислинкою. Спеції та зелень можете взяти на свій смак, використовуючи свої фірмові.
Рецепт розрахований на одну трилітрову банку.


Інгредієнти


Огірки
2 кг

Приготування

  • 1 яблук видавіть сік. Вам знадобиться літр, тому кількість плодів може змінюватись.
  • 2Огурцы залийте водою і залиште мокнути протягом 2 годин.
  • 3На дно банки покладіть листя вишні, смородини, хрону, парасолька кропу, додайте лавровий лист, часник.
  • 4Выкладывайте огірки в банку, добре утрамбовуючи. Залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
  • 5В яблучний сік додайте сіль і цукор, поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Піну, що з'явилася на соку, необхідно зняти.
  • 6Вылейте воду з банки. Додайте яблучний оцет, залийте гарячим соком і закатайте.

  • Огірочки вживайте з гарніром, додавайте в салати, але ми впевнені — таким ласощами захочеться похрумтіти в чистому вигляді. Збережіть рецепт, щоб у сезон він був під рукою!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок