Картопля по-селянськи - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Відео
Овочі

Картопля часточками — прекрасна заміна смаженої картоплі або картоплі фрі. По-перше, тому що це блюдо не таке жирне. По-друге, для приготування картоплі по-селянськи, цей продукт не потрібно очищати від шкірки. А по-третє, вам не треба під час готування стояти біля плити, адже досить просто відправити картоплю в духовку і дістати його через 40 хвилин!


«Зі Смаком» підготував для вас рецепт дуже ароматного картоплі по-селянськи з часниковим порошком, паприкою і італійськими травами. Подавати його можна з будь-яким соусом!


Інгредієнти


Картоплю
3-4 шт.

Приготування

  • 1Нарежьте картопля часточками і помісіть їх в глибоку миску.
  • 2Полейте оливковим маслом і перемішайте. Посипте картоплю тертим пармезаном і знову перемішайте.
  • 3В невеликій мисці змішайте сіль, італійські трави, часниковий порошок і паприку. Посипте цією приправою часточки, знову перемішайте.
  • 4 застелений фольгою деко викладіть картопляні часточки шкіркою вниз.
  • 5Выпекайте 40 хвилин при температурі 200 градусів.


  • Це блюдо на швидку руку підійде як гарнір до м'яса або птиці, а приготувати його можна як на святковий, так і на звичайний обід.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок