Торт «Сакура» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Десерти
Дитячі страви
Торти

Якщо ви хочете приготувати дійсно красивий святковий десерт, торт «Сакура» — ідеальний варіант. Соковита вишня, повітряні коржі і 2 види ніжного крему приведуть в захват вас і всіх ваших гостей.


Щоб спекти такий чудовий торт вам знадобиться трохи терпіння і часу, тому рекомендуємо займатися приготуванням у вільний від роботи і важливих занять день. Повірте, ця смакота того варте!


Інгредієнти


Сметана
200 мл

Приготування

  • 1В глибокої посуді збийте 6 жовтків з 150 г цукру. Змішайте 2 скл. борошна з розпушувачем і какао, додайте в збиті жовтки з цукром, помістіть в суміш сметану і ретельно перемішайте все з допомогою міксера.
  • 2Получившееся тісто розділіть на 2 однакові частини. Розкачайте тісто на присипаної борошном пергаментним папері. Відправте його в розігріту до 180 градусів духовку на 10-13 хвилин. Те ж саме виконайте з другою частиною тіста.
  • 3Приготовьте пудинг згідно інструкції на упаковці, замість молока використовуйте вишневий сік.
  • 4Оставшийся сік кипіння, зніміть з вогню і, постійно помішуючи, додайте змішаний з борошном пудинг.
  • 5Чтобы приготувати бісквітний корж, збийте в окремому посуді 2 білки з 2 ст. л. цукру в густу піну, додайте 2 жовтки і 2 ст. л. борошна, акуратно збийте інгредієнти за допомогою міксера до утворення однорідної маси. Для торта вам знадобиться 3 коржа, виконайте те ж саме ще 2 рази.
  • 6Устелите змащеній маслом деко пергаментним папером, вилийте на неї третину отриманої маси і відправте в розігріту до 175 градусів духовку на 20-25 хвилин. Спечіть 3 коржа.
  • 7В глибокої посуді змішайте 250 г розм'якшеного вершкового масла з охолодженим пудингом.
  • 8Готовые бісквітні коржі поверніть рулетами разом з пергаментом для запікання, накрийте рушником і охолодіть.
  • 9Сливки (35%-й жирності) збийте з цукровою пудрою.
  • 10Смешайте воду з желатином, отриману суміш помістіть в сотейник і відваріть практично до кипіння. Потім влийте її в вершкову масу, ретельно збийте суміш з допомогою міксера.
  • 11Разверните охолоджені бісквітні рулети і акуратно відокремте їх від пергаментного паперу. Змастіть коржі рожевим кремом, викладіть на них однакову кількість ягід вишні і знову згорніть коржі в рулети.
  • 12Корж з какао змастіть частиною четвертою білого крему, помістіть на нього бісквітні рулети, як показано у відео. Змастіть рулети третю залишився білого крему, накрийте їх змазаним білим кремом коржем з какао.
  • 13Равномерно розподіліть по поверхні торта, що залишився білий крем і помістіть десерт в холодильник на 8 годин, щоб дати йому можливість настоятися.


  • Вітаємо, обладнаний торт «Сакура» готовий! Перед подачею можете прикрасити його вишнею або ж красивими квітами з желе. Приємного апетиту! Поділіться цією красою зі своїми друзями.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок