Яловичина, запечена в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


М'ясо

Так що для нас замаринувати шматок м'яса? Немає нічого простіше: вскипятили воду, додали спеції на око, залили филейку — і нехай чекає свого часу хоч добу. Ця нехитра кулінарна техніка знайома кожній господині. З приготуванням не заморочуються, а м'ясо виходить, як зазвичай, смачним і м'яким. А як щодо того, щоб вдосконалювати свої навички?


Сьогодні ми пропонуємо вам навчитися готувати яловичину по-бразильськи. Місцеві жителі знають толк в м'ясі, ідеальних спеціях, правильній температурі запікання. Ось чому м'ясо по цьому рецепту завжди ідеально в усіх відношеннях: смак, аромат, зовнішній вигляд. Перенесіться в жарку країну зі смачною кухнею, при цьому не залишаючи межі свого будинку.


Інгредієнти


Яловичина
700 г

Приготування

  • 1Смешайте три рідких інгредієнта: винний оцет, вино, оливкову олію. У суміш потрібно додати розмарин і перець. Маринад для м'яса готовий.
  • 2Помойте м'ясо. Обсушіть його паперовими рушниками і помістіть в отриманий маринад на дві години. Якщо є час, можна залишити м'ясо в маринаді довше.
  • 3Возьмите жароміцну форму. Бажано, щоб бортики були вище. Перенесіть у неї м'ясо і залийте четвертою частиною маринаду. Обов'язково накрийте м'ясо у формі пергаментом. На саму папір насипте гіркою сіль.
  • 4Выставьте температуру духовки на 195 °С. Запікайте м'ясо протягом 30 хвилин. Подавайте, нарізавши тонкими скибочками.

  • Багатьом здасться, що часу для приготування недостатньо: що таке півгодини для такого шматка яловичини? Але поспішаємо вас попередити, що яловичина вийде середнього ступеня просмаження. Хоча м'ясо буде без крові, воно залишиться злегка рожевим всередині. Збережіть посилання друзям і відправте! Це блюдо гідно уваги.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок