Салат «Тбілісі» з яловичиною - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Закуски
М'ясо
Овочі
Салати

М'ясо зробить будь-який салат ситним і неповторно смачним. Салати з м'ясом найкраще робити максимально легкими, уникаючи жирних заправок начебто майонезу. Пропонуємо вам приготувати смачний і оригінальний салат, який називається «Тбілісі».


Ця дивовижна закуска стала для мене справжнім відкриттям завдяки поєднанню таких цікавих продуктів, як червона квасоля, яловичина і болгарський перець. Інгредієнти варто брати строго за рецептом, адже саме таке їх поєднання робить салат «Тбілісі» особливим.


Інгредієнти


Яловичина
300 г

Приготування

  • 1Отварите м'ясо, наріжте соломкою або кубиками.
  • 2Нарежьте цибулю півкільцями і помістіть його на 2 хвилини в гарячу воду, щоб зробити смак більш ніжним. Змішайте з м'ясом.
  • 3Очистите болгарський перець від насіння, наріжте соломкою. Гострий перець наріжте дуже дрібно. Змішайте з іншими інгредієнтами.
  • 4Слейте рідину з банки з квасолею, додайте її до інших інгредієнтів. Волоські горіхи перед додаванням в салат обсмажте і подрібніть.
  • 5Добавьте в салат нарізану кінзу, подрібнений часник, хмелі-сунелі, посоліть.
  • 6Заправьте салат оливковою олією і оцтом.

  • За бажанням можна прикрасити салат зернами граната. Ця апетитна закуска може цілком замінити вечерю. А ще вона стане яскравою прикрасою вашого святкового столу. Порадуйте своїх друзів і поділіться рецептом салату!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок