Салат «Французький» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Закуски
Овочі
Салати

Листковий салат «Французький» сподобається любителям легких святкових закусок. У його складі немає м'яса, але він добре поєднується з основними стравами з курки, телятини або свинини. Кисло-солодкий смак овочевих інгредієнтів і вершкова сирна нотка — те, що потрібно для гарного салату!


Пропонуємо в якості заправки використовувати домашній майонез, а не покупної. Щоб салат вийшов більш легким, заправте його майонезом, змішаним з нежирної сметаною в пропорції 1 : 1.


Інгредієнти


Яблуко
2 шт.

Приготування

  • 1Яблоки очистіть від шкірки, видаліть серцевину, свіжу моркву вимийте і почистіть. Яйця зваріть круто, дайте охолонути.
  • 2Нашинкуйте цибулю і залийте його окропом, щоб він став м'яким. Потім викладіть в салатник і змастіть майонезом.
  • 3На крупній тертці натріть одне яблуко, додайте в салатник.
  • 4Таким же чином натріть два яйця і одну моркву, перемішайте, викладіть на яблучний шар, змастіть майонезом.
  • 5Натрите половину сиру, додайте в салат.
  • 6Затем шари повторюються в такому ж порядку, верхній сирний — заключний, його змащувати майонезом не треба.

  • Салат можна прикрасити дрібно порубаними горіхами або фундуком. Якщо під рукою не виявилося твердого сиру, використовуйте нежирний плавлений сирок. Насолоджуйтеся ніжним стравою і порадьте рецепт друзям!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок