Стегенця в листковому тісті - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Курка
М'ясо

Існує дуже багато способів смачно приготувати курячі стегенця. Їх можна цікаво замаринувати, оригінально подати і поєднати з різноманітними соусами. В будь-якому вигляді таке блюдо виходить неймовірно соковитим і апетитним.


Ми постійно намагаємося вас здивувати, тому ділимося дуже незвичайним рецептом приготування курячих стегенець. На цей раз пропонуємо запекти курятину в «змійці» з листкового тіста. Ви будете в захваті!


Інгредієнти


Курячий окіст
4 шт.

Приготування

  • 1Разморозьте листкове тісто. Розріжте очищені зубчики часнику навпіл.
  • 2Промойте стегенця, обсушити за допомогою паперового рушника і натріть спеціями.
  • 3Приподымите стегенце і зробіть у ньому розріз у вигляді кишеньки.
  • 4Небольшими наріжте скибочками сир і помістіть його в розрізи на стегенець, під шкірку покладіть часник.
  • 5Тонко розкачайте тісто, наріжте його смужками шириною 2 см і оберніть в смужки стегенця.
  • 6Выложите м'ясо в попередньо змащену рослинним маслом або застелену пергаментним папером форму для запікання.
  • 7Взбейте яйце, масою змастіть смужки тіста. Помістіть деко в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.


  • Вітаємо, ситні стегенця в листковому тісті готові. Подавайте їх з коханим картопляним гарніром. Якщо вам сподобався рецепт, поділіться ним на своїй сторінці!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок