Салат «Аїша» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Закуски
Курка

Зовсім скоро настане весна, вона принесе з собою сонячні та теплі дні. А це означає, що ми нарешті зможемо зняти об'ємні дуті куртки і вбратися в елегантні плаття і туфельки. А ви вже готові до весни або все ще намагаєтеся позбутися від наслідків зимових свят? І в тому, і в іншому випадку вам згодиться рецепт цього дієтичного салату під назвою «Аїша».


Салат дуже ніжний і в той же час ситний. Він дійсно нагадує улюблений усіма грецький салат. Різниця в тому, що для приготування цієї закуски ми використовуємо замість сиру відварне куряче філе і перепелині яйця. Приготуйте, вам сподобається!


Інгредієнти


Куряче філе
250 г

Приготування

  • 1Промойте куряче філе, помістіть його в каструлю з водою і поставте на середній вогонь. Коли вода закипить, зменшіть вогонь, зніміть піну, що утворилася, додайте сіль і лавровий лист. Варіть курятину до готовності, потім дістаньте її з каструлі, дайте охолонути і наріжте невеликим кубиком.
  • 2Отварите перепелині яйця, очистіть їх і розріжте навпіл.
  • 3Вымойте і розріжте навпіл помідори. Вимийте листя салату і наріжте невеликими шматочками.
  • 4Очистите і наріжте тонкими кільцями червоний лук, помістіть його миску і залийте окропом на 10 хвилин.
  • 5Выложите в салатницю нарізане куряче філе, помідори, листя салату, оливки і цибулю. Заправте салат оливковою олією, додайте сіль і перець за смаком. Зверху прикрасьте його розрізаними навпіл перепелиними яйцями.

  • Вітаємо, освіжаючий салат готовий, подавайте його разом з запеченою картоплею або відварним рисом. Якщо вам сподобався цей простий і цікавий рецепт, не забудьте поділитися ним зі своїми подругами. Залишайтеся стрункими разом!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок