Маринад для курки в духовці - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Курка

напередодні святкового застілля кулінарна книга перекроюється не один раз. Старі рецепти здаються далеко не ідеальними, занадто простими або, навпаки, — химерними. А вирізки з журналів і скріншоти нових страв включають інгредієнти, які коштують ціле багатство. Виникає цілком закономірне питання, а чи варто взагалі витрачати всю зарплату на один вечір і стіл?


Відповідь очевидна. Але і обмежувати себе у смачному — не кращий вихід. Адже приводів і так мало. Що залишається? Звичайно ж, купити курочку і приготувати її. Але в цей раз зробити це потрібно по-особливому рецепту. Ми звикли спочатку маринувати м'ясо, а після запікати. Але можна поступити по-іншому. Приготуйте глянцевий маринад, який зробить головна страва столу ще красивіше, ще смачніше.


Інгредієнти


Курка
2,5 кг

Приготування

  • 1Очистите корінь імбиру. Натріть його на дрібній тертці.
  • 2Возьмите глибоку ємність. Змішайте в ній тертий імбир і мед. Додайте соєвий соус, пропущений через чеснокодавку часник і приправте спеціями. Гарненько все змішайте.
  • 3Перелейте масу в сотейник. Поставте на повільний вогонь. Доведіть до кипіння.
  • 4Выложите підготовлену курку на деко. Змастіть її невеликою кількістю глазурі.
  • 5Выставьте температуру духовки на 180 °С. Відправте курочку запікатися.
  • 6Смазывайте курку готовою глазур'ю кожні 15 хв до тих пір, поки м'ясо не приготується повністю.

  • Нічого зайвого, трохи терпіння — і красива, ароматна і смачна курка готова. Не тільки цілу птицю, але і крильця і стегенця можна готувати аналогічним способом. Переконайтеся, що на кухні є все необхідне і більше не задавайтеся питанням, що б такого приготувати. Збережіть рецепт в закладках, а ще краще — поділіться на своїй сторінці. Нехай такою хитрістю скористаються та інші.

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок