Манник з гарбузом - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти
Дитячі страви
Мультиварка

Ніжне ласощі, до того ж суперлегке в приготуванні, особливо сподобається любителям східних солодощів. Гарбуз — ось родзинка цього смачного пирога. Навіть якщо ви не дружите з цим овочем, не відразу зрозумієте, що гарбуз тут присутній!


Гарбузовий манник — прекрасний варіант для сніданку вихідного дня, щоб в черговий раз здивувати рідних своїми кулінарними здібностями. А з лимонним сиропом виходить просто божественне частування.


Інгредієнти


Гарбуз
2 скл.

Приготування

  • 1Натрите гарбуз на тертці з дрібними отворами, щоб вийшло 2 склянки м'якоті. Відіжміть зайвий сік.
  • 2Лимон промийте, зніміть з нього цедру, натріть. В окремий посуд вичавіть сік.
  • 3Нагрейте духовку до 180 градусів.
  • 4Пока духовка прогрівається, з'єднайте всі продукти: м'якоть гарбуза, 0,5 ст. цукру, кефір, лимонну цедру, манку і розпушувач. Робіть це якомога швидко, щоб манка не встигла набрякнути і пиріг не вийшов занадто тугим.
  • 5Перелейте тісто у форму, змащену рослинною олією, і відправте в духовку на 45-50 хвилин. Готовність випічки перевірити зубочисткою.
  • 6Также манник можна приготувати і в мультиварці. 60 хвилин в режимі «Випічка» буде достатньо.
  • 7Для приготування сиропу змішайте воду, цукор, що залишився і лимонний сік. Спробуйте і відрегулюйте солодкість за смаком. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, поваріть 2 хвилини, після загустіння зніміть з вогню.
  • 8Готовый манник ще гарячим полийте сиропом і посипте кокосовою стружкою (за бажанням).

  • Емоції переповнюють від цієї смакоти, тепер не можу жити без красуні-гарбузи! Адже крім чарівного ошатного кольору, у неї маса корисного. Здивуйте своїх друзів соковитим і яскравим пирогом, поділіться рецептом!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок