Веганські
Вегетаріанські
Закуски
Під час Великого посту головне не злитися, не дратуватися і нікого не ображати. Але це ніяк не вийде, якщо весь час ходити впроголодь. Дуже важливо в цей період не залишити організм без білка, який подарує відчуття ситості.
Роль м'яса в цих кебабах відмінно виконують гриби і квасоля. Можна запікати або смажити на мангалі — дуже смачно! Котлетки виходять такими пряними і ароматними, що ви і думати забудете про те, що вони трохи відрізняються від оригіналу.
Інгредієнти
Квасоля
200 г Приготування
1Отварите квасоля та горошок. Дрібно наріжте гриби і цибулю, обсмажте на соняшниковій олії. З'єднайте з часником і помідором, пропустіть через м'ясорубку. Наріжте зелень і змішати з фаршем.
2Добавьте спеції і лимонний сік, добре перемішайте. Мокрими руками сформуйте кебаби і обваляйте в насінні кунжуту і льону. Нанизайте на шпажки.
3Запекайте під грилем при 180 градусах або на мангалі близько 10 хвилин до появи скоринки.
Подавайте гарячими з соусом і салатом зі свіжих овочів. Смачні вони і в холодному вигляді. Пригощайте друзів і колег, обов'язково діліться з ними рецептом!