Торт «Снікерс» - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Вегетаріанські
Випічка
Десерти
Торти

Торт «Снікерс» готують господині практично у всіх країнах світу. А все тому, що за своїм смаком він нагадує відомий і всіма улюблений батончик. Але при цьому десерт виходить відносно недорогий, його багато, і готується він неймовірно швидко. Основні інгредієнти незмінні — арахіс, шоколад і карамель.


Ну що, ви готові втілити в життя свою маленьку дитячу мрію і вдосталь об'їсти «Снікерсом»? Тоді приготуйте цей чудовий торт!


Інгредієнти


Яєчні білки
4 шт.

Приготування

  • 1Приготовьте безе. Збийте білки в міцну піну. Продовжуючи збивати поступово додайте 250 г цукру. Випікайте безе у формі діаметром 26 сантиметрів 30 хвилин в розігрітій до 170 градусів духовці. При цьому прочиніть її трохи.
  • 2Подготовьте крем. Збийте варену згущенку з 150 г вершкового масла кімнатної температури.
  • 3Взбейте 100 г розм'якшеного вершкового масла з 1 скл. цукру-піску. Не перестаючи збивати, додайте яйця по одному. Після — сметану. В окремій мисці змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач і какао-порошок. Всипте сухі інгредієнти у вологу суміш і трохи перемішайте. Розігрійте духовку до 160 градусів. Змастіть форму для випічки вершковим маслом і заповніть її тістом на третину. Випікайте 30-40 хвилин.
  • 4Остудите бісквіт і розріжте його на дві частини. Частину бісквіта змастіть половиною крему, густо посипте подрібненим смаженим арахісом. Накрийте безе, змастіть другою частиною крему і обсипте ще горіхами. Зверху покладіть бісквітний корж, трохи притисніть. Полийте торт шоколадною глазур'ю і присипте залишилися арахісом.

  • Чудовий торт з ніжним бісквітом і горіхової прошарком готовий. Якщо вам сподобався цей десерт, не позбавляйте своїх друзів можливості дізнатися про нього. Поділіться рецептом!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок