Рибна солянка - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

24 вересня 2015 р. 167




Існує міф, що приготування солянки потребує якихось додаткових зусиль, навпаки, готувати страви з риби дуже просто, тому що вона швидко вариться і наповнює блюдо смаком. Основний секрет справжньої солянки - це поєднання трьох рибних смаків: солоний, свіжий і копчений. А от рибу можна використовувати будь-яку!


Інгредієнти

  • Копчений палтус — 150 гр.
  • Слабосолона сьомга — 150 гр.
  • Філе тріски — 150 гр.
  • Солоний огірок — 2 шт.
  • Вода — 1 л
  • Каперси — 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Рослинна олія — 3 ст. л.
  • Лимон — 1 шт.
  • Лавровий лист
  • Сіль
  • Сметана
  • Оливки,маслини
  • Зелень кропу

  • Процес приготування

    Всю рибу нарізати дрібними скибочками. Цибулю нарізати квадратиками і обсмажити, додати томатну пасту і готувати 1 хвилину.

    Воду в каструлі довести до кипіння, кинути в неї рибу, посолити. Через 2 хвилини після закипання, додати цибулю з томатною пастою і каперси, перемішати і варити ще 5 хвилин після того, як солянка закипить.

    Огірки порізати тонкою соломкою. Солянку зняти з вогню і додати туди огірки, лавровий лист, оливки і маслини, дати настоятися 10-15 хвилин.

    Перед подачею додати сметану і лимон, прикрасити зеленню.


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок