Гостра моркву в маслі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Заготовки
Закуски

Морква по-корейськи вже давно підкорила серця любителів гострих закусок і пікантних салатів. Її додають у всілякі рулети, пироги або ж просто подають з основною стравою. Ми хочемо трохи розширити ваш кулінарний кругозір і поділитися ще одним дуже вдалим рецептом приготування звичного овоча.


Гостра моркву в маслі — чудова альтернатива звичним морквяної закуски. Вона чудово доповнить будь-яку м'ясну або овочеву страву і прикрасить ваш святковий стіл. З приготуванням такої смакоти з легкістю впорається навіть початківець кулінар.


Інгредієнти


Моркву
1 кг

Приготування

  • 1Очистите і наріжте кубиками моркву. Помістіть її в каструлю з водою, доведіть воду до кипіння, зменшіть вогонь і варіть моркву протягом 1 хвилини.
  • 2Обсушите відварену моркву з допомогою паперових рушників і помістіть її в глибоку посуд. Додайте мускатний горіх, червоний перець, мелену гвоздику, кардамон, сіль, цукор і гарненько все перемішайте. Покладіть моркву спеції у скляну банку.
  • 3Поставьте на середній вогонь сковороду з соняшниковою олією і насінням гірчиці. Коли насіння гірчиці почнуть лопатися, зніміть масло з вогню і дайте йому 5 хвилин настоятися.
  • 4Залейте маслом моркву, щільно закрийте банку і залиште її на 14 днів у світлому місці.

  • Вітаємо, через 2 тижні ви зможете покуштувати пряну моркву. Щоб вона гарненько просочилася спеціями, банку потрібно періодично струшувати. Готової закускою можна доповнити будь-яке м'ясне блюдо. Якщо вам сподобався рецепт, поділіться ним на своїй сторінці!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок