Морквяне печиво - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти

20 квітня 2017 р. 638




Наш рецепт морквяних капкейків став дуже популярним на сайті, тому ми вирішили поділитися ще більш простим рецептом морквяної випічки. Сьогодні у нас дуже смачне морквяне печиво.

Печиво по структурі м'яке і насичене, дуже ситна, так як вміщує в собі вівсяні пластівці і морквину, а це корисні вуглеводи і клітковина.

Рецепт приготування морквяного печива простий: все змішати і відправити в духовку на 15 хвилин.


Інгредієнти

  • Пшеничне борошно — 200 г
  • Вівсяні пластівці швидкого приготування — 50 г
  • Сода — ? ч. л.
  • Кориця — 1 ч. л.
  • Імбир — ? ч. л.
  • Мускатний горіх — на кінчику ножа
  • Сіль — ? ч. л.
  • масло — 125 г
  • Цукор — 70 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Ванільний цукор — 1 ч. л.
  • Морква — 100 г
  • Родзинки — 50 г
  • Горіхи — 50 г

  • Процес приготування

    Вершкове масло за годину до початку приготування дістати з холодильника, масло повинне розм'якнути до кімнатної температури.

    Родзинки помити і залити окропом.

    Для приготування морквяного печива знадобляться пластівці швидкого приготування. Можна використовувати і звичайні, але їх потрібно перед використанням підсушити в духовці хвилин 15.

    Пластівці подрібнити в борошно.

    З'єднати всі сухі інгредієнти: борошно пшеничне, вівсяне борошно, соду, корицю, імбир, мускатний горіх і сіль.




    Сухі інгредієнти перемішати віночком хвилину, тим самим збагачуючи їх киснем.




    збивати Масло з цукром і ванільним цукром пару хвилин до пишноти.

    Додати яйце і ще раз перемішати все.




    Підготовлену моркву натерти на дрібній тертці і разом із соком, який виділиться під час подрібнення, відправити у масляну суміш.

    Туди ж відправити борошно і все добре перемішати з допомогою міксера.




    Морквяно-масляну суміш з'єднати разом з сухими інгредієнтами. Додати родзинки і горіхи.

    Надіслати суміш в холодильник на годину.

    З отриманої маси сформувати печиво. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде 10 таких печенюшек.




    Надіслати морквяне печиво в розігріту духовку до 175 градусів на 15 хвилин.

    Печиво повністю остудити, і тільки потім можна їсти.




    Ми дуже любимо морквяну випічку, в ній є щось таке домашнє, затишне і незвичайне. Якщо ви є фанатом морквяної випічки, вам будуть цікаві наступні рецепти:

    Легкий рецепт морквяного торта з пломбирным кремом.

    Морквяні капкейки з видеорецептом приготування.


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок