Швидкий пиріг до чаю - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Випічка
Десерти

Сезон ягід більшість господинь відкриває своїми фірмовими пирогами. Така випічка дуже смачна, ароматна й популярна серед членів сім'ї і гостей. Але ягоди краще їсти свіжими, тоді користі від них набагато більше. Так що ж, відмовлятися від випічки?


Зовсім не обов'язково. Ми знаємо варіант краще: чому б не приготувати швидкий і смачний пиріг з насінням соняшника? Ви точно не думали використовувати такий інгредієнт! Що ж, дуже даремно. Насіння часто додають в сухі сніданки і салати. Прийшов час перевірити, як вони себе почувають у пирозі!


Інгредієнти


Вершкове масло
270 г

Приготування

  • 1Приготовьте тісто для пирога. Змішайте борошно пшеничне, цукор (120 г), ванільний цукор (10 г) і розпушувач. Перемішайте всі інгредієнти.
  • 2Растопите вершкове масло (120 г). Охолодіть його до кімнатної температури.
  • 3Соедините в мисці цукрово-борошняну суміш з розтопленим вершковим маслом і яйцем. Додайте сіль. Замісіть тісто виделкою.
  • 4Возьмите форму для випікання. Застеліть дно форми пергаментом. Тісто, яке ви замісили, рівномірно розподіліть по формі.
  • 5Приготовьте начинку. У сотейнику змішати вершкове масло, мед, цукор, що залишився, ванільний цукор і насіння соняшника. Поставте сотейник на вогонь і доведіть суміш до кипіння. Зніміть сотейник з вогню і охолодіть масу.
  • 6Распределите начинку по тесту.
  • 7Разогрейте духовку до 180 °С.
  • 8Отправьте випікатися пиріг на 30 хвилин.

  • Вже готовий пиріг потрібно розрізати на порції. Зробити це після того, як він охолоне, буде дуже складно, так як карамелізовані насіння соняшника швидко твердіють. Ну як вам така випічка? Насолоджуйтеся смаком апетитного і хрусткого пирога кожен раз, коли вам захочеться чогось незвичайного!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок