Цибулю-порей у беконі - готуємо з покроковими фото

Цікаві рецепти


Відео
Закуски

Пропонуємо рецепт гарячої закуски, яка і виглядає незвично, і смак у неї неординарний. Здивує їдців за святковим столом, подарує нові враження за вечерею вихідного дня. Лук-порей у беконі — звучить інтригуюче, чи не так?


До речі, це зараз цибулю-порей продається мало не на кожному розі і за доступною ціною, а от у Стародавньому Римі, наприклад, його могли дозволити собі тільки багатії. Цибуля-порей володіє тонким смаком, після теплової обробки стає м'яким, але продовжує зберігати форму. Просочуючись ароматом і соком бекону, перетворюється в невимовно апетитну закуску. Скористайтеся моментом, побалуйте себе!


Інгредієнти


Лук-порей
600 г

Приготування

  • 1Белую частину стебел цибулі-порею наріжте на шматочки довжиною 8-10 сантиметрів. Відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 15 хвилин. Шумівкою викладіть на дошку, дайте воді повністю стекти.
  • 2Белую частину стебел цибулі-порею наріжте на шматочки довжиною 8-10 сантиметрів. Відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 15 хвилин. Шумівкою викладіть на дошку, дайте воді повністю стекти.
  • 3Каждый шматочок цибулі обмотайте смужкою бекону і викладіть у форму, змащену невеликою кількістю рослинного масла. Відправте в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Посипте тертим сиром, потім поверніть форму в духовку на 10-12 хвилин.
  • 4 соусу жовток розітріть з гірчицею, додайте подрібнений часник, перець, сіль за смаком, влийте рослинне масло. Збийте до консистенції густої сметани.


  • Розкладіть ароматну закуску по тарілках, наприклад, до картопляного пюре, полийте пікантним соусом. Смак непередаваний. Радимо обов'язково спробувати і поділитися з друзями враженнями!

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок